Италианският министър-председател Джорджия Мелони и нейният крайнодесен враг“, вицепремиерът Матео Салвини,

...
Италианският министър-председател Джорджия Мелони и нейният крайнодесен враг“, вицепремиерът Матео Салвини,
Коментари Харесай

Италианската Мелони е изправена пред приятелски огън от Салвини преди изборите за ЕС

Италианският министър-председател Джорджия Мелони и нейният крайнодесен „ зложелател “, вицепремиерът Матео Салвини, поддържат значително съперничеството си под надзор, откогато тяхната коалиция пое властта в последно време 2022.

Но напрежението евентуално ще ескалира преди изборите за Европейски парламент през юни, защото Салвини се пробва да възвърне поддръжката си за своята крайнодясна Лига, която е засенчена от Братята на Италия (FdI) на Мелони.

„ Той ще се опита да стане допустимо най-видим, с цел да изтръгне гласове от нея “, сподели Джовани Орсина, професор по политически науки в Римския университет Луис. " Очаквам той да бъде все по-голяма болежка във врата. "

Когато италианците гласоподаваха за последно на изборите за Европейски Съюз преди пет години, Салвини беше на върха на своята известност и поведе Лигата до триумфална победа, осигурявайки 34 % от гласовете. FdI на Мелони, чиито политически корени се намират в неофашисткото Италианско обществено придвижване, учредено от лоялисти на Бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР